Over ons

Wij zijn Simon en Ilze de Rijk en vormen samen Fysiotherapie de Rijk. We hebben 3 kinderen en wonen al ruim 20 jaar in Venray.

Tijdens onze studie fysiotherapie werd in het UMC-Utrecht “samen” al een feit. Ilze moest het onderzoek doen bij een patiënt na een open-hart operatie, waarna Simon verantwoordelijk was voor de behandeling.

Na onze studie werkten we beide ruim 10 jaar in Duitsland. In die periode zijn we ons gaan specialiseren binnen ons vakgebied, ieder in zijn eigen richting.

Simon is de specialisatie manuele therapie gaan doen omdat zijn interesse vooral op orthopedisch gebied ligt. De interesse van Ilze ligt vooral op het neurologisch gebied met name in de ontwikkeling van het kind. Daarom is zij de specialisatie kinder-fysiotherapie gaan doen.

In 2005 besloot Simon de grote sprong te wagen om zijn eigen praktijk voor fysio- en manuele therapie te beginnen in Venray.  Later in 2009 volgde Ilze met haar eigen praktijk voor Kinderfysiotherapie. Dit werd samen Fysiotherapie de Rijk.

Naar ruim 10 jaar in de “Clockert” was het tijd voor een nieuwe stap. Heel blij en trots zijn wij op onze nieuwe praktijk, waar wij met nog meer plezier en inzet u zo goed mogelijk zullen proberen te helpen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het pand. De praktijk bevindt zich op de begane grond, de wachtkamer en behandelkamers zijn modern, licht en ruim ingericht. Onze trainingsruimte is groot en heeft een omkleedruimte met afsluitbare lockerkastjes. Graag ontmoeten wij u op de Eikenlaan 50 bij Fysiotherapie de Rijk.

Menu